GRATIS VERZENDEN VANAF € 50,- // WORLD WIDE FREE SHIPPING FROM € 200,-

ALL
ABOUT
PUC

Puc is in 2013 opgericht door de Haarlemse ontwerper Sandra Roozen. Je vindt ons in de oude binnenstad van Haarlem. In het atelier worden de nieuwste modellen ontworpen, klein geproduceerd en uitgeleverd aan klanten en retailers wereldwijd.

CHOOSE YOUR MODEL & COLOR
Het atelier is tevens showroom. Hier kun je de collectie bekijken en het leer voelen en ruiken. Ook kun je hier jouw Puc laten customizen. Denk bijvoorbeeld aan kleine aanpassingen zoals een fluor rits of een langere band. Of net een ander kleurtje. Kortom, kies jouw favoriete model en kleur – en we gaan voor je aan de slag! 

LEATHER BAGS & ACCESSORIES 
Onze handgemaakte leren tassen en accessoires zijn er in alle maten. Ben je op zoek naar een rugzak, schoudertas, clutch of fanny pack? Puc heeft het allemaal. Ook kun je bij ons terecht voor leren accessoires. Van een portemonnee in meerdere modellen tot onze wereldberoemde Hide & Key. 

COME SHOPPING
Alle producten worden gemaakt door het vaste team van Puc, bestaand uit Sandra en Chayah. Wil jij ons ambachtelijke maakproces van dichtbij meebeleven? Kom eens langs! Onze showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom op de Tuchthuisstraat 14 in Haarlem. 

UNIQUE &
CUSTOM
MADE

Uniek en handgemaakt, dat zijn de leren tassen en accessoires van Puc. Wil je een model in een andere kleur of met fluor detail? Of vind je de band iets te lang? Dat kunnen wij aanpassen! Zo heb jij een Puc naar jouw eigen smaak. 

VIJFHOEK IT IS

In het oude centrum van Haarlem vind je Pucs showroom & atelier. Midden in de Vijfhoek, ook wel de Jordaan van Haarlem genoemd. Omringd door creatieve ondernemers, restaurants, de beste koffietenten en originele winkels.
Tuchthuisstraat 14, Haarlem
bel 023 55 137 82 / mail info@pucbag.nl

Dinsdag t/m zaterdag 10 - 17 uur

_Zaterdag 22 juni gesloten

crossmenuchevron-down